Doneaza pentru Clinica NERA

joi, 15 decembrie 2011

DAI 1 LIKE ŞI DAU 1 EURO. SALVEAZĂ CRĂCIUNUL celor 200 de copii din Valea Screzii cărora le-a ars casa

DAI 1 LIKE ŞI DAU 1 EURO. SALVEAZĂ CRĂCIUNUL celor 200 de copii din Valea Screzii cărora le-a ars casa

 

Sursa: www.gandul.info

Postat la: 15.12.2011 19:00 Ultima actualizare: 15.12.2011 23:45
DAI 1 LIKE ŞI DAU 1 EURO. SALVEAZĂ CRĂCIUNUL celor 200 de copii din Valea Screzii cărora le-a ars casa
UPDATE 23.45 Am trecut de 20.000! Cu un sfert de oră înainte de miezul nopţii, contorul indică 21.668 de Like-uri.
UPDATE 21.20 În mai puţin de două ore, cititorii noştri au depăşit plafonul pe care noi îl propusesem pentru această campanie: 10.000 de Like-uri, traduse în 10.000 de euro pentru copiii din Valea Screzii şi Valea Plopului, donaţi de cei trei sponsori ai campaniei. În acest moment, contorul de pe salveazăcrăciunul.ro indică cifra 14.051 şi confirmă ceea ce credem că este cel mai puternic fenomen din social media în România: o întreagă comunitate de cititori se strânge în jurul unui proiect pentru a face viaţa un pic mai bună unor semeni de-ai lor. Vă mulţumim! Campania continuă, colegii noştri de la marketing încercând în aceste ore să convingă şi alţi sponsori să se alăture acestui proiect.
Iată cum a pornit totul:
Gândul a prezentat săptămâna aceasta un reportaj teribil: în noaptea de luni a ars o parte din tabăra copiilor necăjiţi de la Valea Screzii. Le-a ars cămara, sala de mese, sala de joacă. Au ars ornamentele de Crăciun pe care copiii le-au făcut cu mâna lor ca să le vândă duminică la Bucureşti. Sunt câteva sute de copii aflaţi în grija părintelui Tănase: orfani sau daţi în plasament. Mulţi dintre cei care au citit reportajul ne-au cerut să facem ceva. Mulţi şi-au oferit sprijinul.
CLICK pe FOTOGRAFIE pentru un LIKE

Gândul şi Ştirile Pro TV au decis să înceapă din această seară campania Salvează Crăciunul. Vă chemăm pe toţi să faceţi un gest cât se poate de simplu. Intraţi pe pagina specială salveazăcraciunul.ro şi daţi-i Like de pe contul vostru personal de Facebook. Sponsorii campaniei, Fundaţia Vodafone, Alico România şi Volksbank dau pentru fiecare Like câte un euro pentru copiii din Valea Screzii şi Valea Plopului. Vizitaţi şi pagina specială de Facebook.
E doar începutul. Ne propunem să aducem şi alte companii şi oameni generoşi care vor să ajute această comunitate specială din Valea Screzii şi Valea Plopului.
De ce facem această campanie? În această zonă din Prahova, un preot, părintele Nicolae Tănase primeşte de peste 15 ani copii abandonaţi, copii fără părinţi pe care nimeni nu-i vrea, ori copii abia născuţi. Sunt peste 200 de suflete.
Vedeţi aici ce s-a întâmplat şi tot aici vedeţi de ce au nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Niciun comentariu: