Doneaza pentru Clinica NERA

miercuri, 21 decembrie 2011

SALVEAZĂ CRĂCIUNUL. Aproape 70.000 de euro şi 100.000 de Likeuri, MULŢUMITĂ VOUĂ, ROMÂNILOR UNIŢI pentru a-i ajuta pe micuţii din VALEA PLOPULUI şi VALEA SCREZII

În mai puţin de o săptămână, campania Salvează Crăciunul a emoţionat România. Aţi citit poveştile copiilor necăjiţi de la Valea Screzii şi Valea Plopului, unde preotul Nicolae Tănase are grijă de peste 400 de suflete. Aţi aflat că le-a ars bucătăria, sala de mese şi clubul de joacă. Aţi dat Like campaniei Salvează Crăciunul, iniţiată de gândul şi Ştirile Pro TV pentru a-i ajuta, şi aţi reuşit o performanţă unică. MULŢUMITĂ VOUĂ, celor care aţi dovedit FORŢA COMUNITĂŢII, campania a strâns până acum peste 100.000 de Like-uri şi aproape 70.000 de euro, care le vor însenina sărbătorile. Dacă nu aveţi un cont de facebook puteţi dona şi direct în conturile Asociaţiei celor care au grijă de micuţii din Valea Screzii.
Siteul salveazacraciunul.ro a fost lansat joia trecută. Am dorit iniţial să strângem 10.000 de Like-uri, pentru care sponsorii să dea 10.000 de euro, bani pentru copiii necăjiţi din Valea Screzii şi Valea Plopului. Ceea ce a urmat în primele 24 de ore ne-a depăşit orice aşteptare: peste 40.000 de Like-uri şi 36.100 de euro donaţi de sponsori. Numărul Like-urilor a crescut, iar sponsorii s-au străduit să ţină pasul cu voi. S-au strâns astfel 68.650 de euro. Până acum.
În cursul zilei de miercuri, alţi doi sponsori s-au alăturat iniţiativei de a-i ajuta pe copiii de care are grijă preotul Nicolae Tănase: Birkston şi Lindab, care au donat cărămidă în valoare de 11.500 de euro şi ţiglă pentru acoperiş în valoare de 1.700 de euro.
Îi amintim aici pe toţi: GlaxoSmithKline România (10.000 de euro), Fundaţia Vodafone România (5.000), Volksbank (5.000), Alico România (3.300), Europharm Distribuţie (2.300), Medlife (1.000), Procter & Gamble (3.850), Mc Donald's (1.500), Opel (3.000), GlaxoSmithKline Consumer Healthcare (5.000), Birkston (11.500) şi Lindab (1.700). Două companii care au donat au dorit sa rămână anonime: prima a donat 7.000 de euro, a doua 2500. Chiar şi angajaţii PRO TV au strâns 6.000 de euro pentru aceşti micuţi. Colegii din PRO au organizat un târg de Crăciun în cadrul căruia s-a strâns această sumă. Detalii puteţi afla aici.
"Lumea poate fi mai bună atunci când suntem conduşi de acelaşi vis. Împreună am arătat că nimic nu este imposibil. Familia cu cei mai mulţi copii din România trăieşte astăzi magia Sărbătorilor şi cu ajutorul tău", a spus Alex Dima, corespondentul Ştirilor Pro Tv.
În seara de Crăciun, Ştirile Pro TV vor realiza o transmisie LIVE de la Valea Screzii, în timpul căreia veţi putea urmări rezultatele campaniei Salvează Crăciunul.

Concert "Rasună blând spre seară" video Grupul psaltic Horevma de la Manastirea Turnu

Concert "Rasună blând spre seară" video

Grupul psaltic Horevma de la Manastirea Turnu




Concert "Rasună blând spre seară" video

Concert "Rasună blând spre seară" video
Dan Puric la concertul caritabil de colinde pentru orfanii de la Valea Plopului (18 decembrie 2011)

Concert "Rasună blând spre seară" video

Concert "Rasună blând spre seară" video
Dan Puric la concertul caritabil de colinde de la Sala Rapsodia - 18 decembrie 2011

Concert "Rasună blând spre seară" video

Concert "Rasună blând spre seară" video

Corul copiilor de la Valea Plopului - Ostasii luminii colinda. Corul copiilor de la Valea Plopului - Sala Rapsodia, 18 decembrie 2011.

Concert în Palatul Patriarhiei




Vineri, 16 decembrie a.c., orele 18.oo, în aula Palatului Patriarhiei, corul psaltic TroNoS a cântat colinde în cadrul concertului ” Răsăritul cel de sus “,  în prezenţa P.F. Părinte Patriarh Daniel.
Intrarea se face pe bază de invitaţie! Vor mai participa:
Grupul de copii Balada Bucovinei – Suceava;
Ansamblul folcloric  Cosăul – din parohia Sârbi, Maramureş;
Corul de copii ” Sfântul Nectarie ” din parohia Ghiniceşti, Vrancea.
Concertul va fi transmis în direct pe canalul de televiziune TRINITAS al Patriarhiei Române.