Doneaza pentru Clinica NERA

vineri, 9 decembrie 2011

ORTHOGRAFFITI "revista de lifestyle ortodox" pentru elevi

Prieteni, va pun inainte rugamintea de ajutor pentru sustinerea ORTHOGRAFFITI "revista de lifestyle ortodox" pentru elevi http://www.OrthoGraffiti.ro initiata si coordonata de prof. Laurentiu Dumitru (pridvor@yahoo.com 0740050735), scriitor din Pitesti. Evident ca din venitul de profesor de religie nu o poate ajuta prea mult iar efortul lui trebuie sustinut (si-a vandut chiar ceva teren mostenit de la stramosi spre a mai pune o caramida pentru educatia urmasilor); continutul revistei este potrivit varstei si educatiei copiilor iar colaboratorii sunt valorosi, atat monahi (pr. Savatie Bastovoi, m. Siluana Vlad s.a.) cat si laici (Costion Nicolescu, Razvan Codrescu, Radu Hagiu s.c.l.).
Pentru ca la apelurile similare de anul acesta am avut reactii frumoase va rog sa aveti in vedere si revista Orthograffiti fie contractand cateva abonamente pentru voi, pentru prietenii sau vecinii care au copii elevi, fie ajutand prin donarea cand si cand a unei sume in contul de mai jos si recomandand mai departe celor apropiati spre a-si face abonamente (caci sistemul de colportaj al O.G. este axat in principal pe abonamente si pe distributia prin profesorii de religie din unele licee si scoli). De asemenea, de recomandat catre firme ori executivi ce pot sprijini. Pentru "expati" este si un cont in valuta.
În toamna anului 2008 am creat Revista OrthoGraffiti din dorința sinceră de a construi o punte spre tinerii nostri, de a le vorbi ALTFEL, pe limba lor, despre frumusețea Ortodoxiei și a vieții în Hristos. Ca în orice proiect de suflet, am investit mult timp, muncă, entuziasm și resurse financiare proprii.
De-a lungul timpului scurs de la prima apariție, am găsit susținere printre prieteni, colaboratori, preoți, profesori, care au crezut în necesitatea existenței acestei reviste. Ne-au încurajat, ne-au ajutat să ajungem la cât mai mulți tineri și, după putere, ne-au sprijinit discret chiar și financiar.
Dacă și ție îți place revista noastra, dacă crezi în necesitatea ei, dacă dorești să te alături și tu acestei lucrări de misionariat ortodox în rândul tinerilor, vorbește cunoscuților tăi despre OrthoGraffiti, recomandă-ne preoților și profesorilor de religie inimoși pentru colaborare, dăruiește o revistă unui tânar, și, dacă poți, ajută-ne printr-o donație sau o sponsorizare.
Ajutorul tău va fi folosit pentru ca revista să apară în continuare, să aibă aceeași calitate și același preț accesibil și să ajungă la cât mai mulți tineri, unii dintre ei cu situații materiale defavorizate.
Banii se pot depune în contul S.C. Pridvor Media Press AG S.R.L.
CUI 24588375, J03/2088/10.10.2008
În RON
RO32BRDE030SV86254530300
În Euro (pentru străinatate)RO72BRDE030SV86254700300
COD SWIFT: BRDEROBU
Conturile sunt deschise la BRD, sucursala Pitești
Dumnezeu să vă răsplătească înmiit dragostea!
Laurențiu Dumitru
Editor Coordonator OrthoGraffiti


Doamne ajuta †

Niciun comentariu: